ترکیه به خلیفه حفتر هشدار داد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ترکیه به خلیفه حفتر هشدار داد

ترکیه می‌گوید چنانچه نظامیانش در لیبی هدف قرار بگیرند؛ با نیروهای خلیفه حفتر مقابله به مثل کرده و آنها را اهدافی مشروع تلقی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۰۷ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 27
کد خبر: ۷۱۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از فرانس پرس، «خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه هشدار داد نیروهای وابسته به خلیفه حفتر و حامیانش در صورت هرگونه تلاش برای حمله به نظامیان ترکیه‌ای، به عنوان اهدافی مشروع تلقی خواهند شد.

 

آکار که برای دیدار با نظامیان ترکیه‌ای مستقر در طرابلس به لیبی رفته است گفت که فارغ از مکان، نیروهای خلیفه حفتر هر کجا که باشند از گزند نظامیان ترکیه در امان نخواهند ماند.

 

ترکیه اصلی‌ترین حامی خارجی دولت وفاق ملی لیبی است که به ریاست فائز السراج در طرابلس مستقر است حال آنکه نیروهای خلیفه حفتر در طبرق واقع در شرق لیبی مستقر هستند.

 

حفتر سه روز پیش تهدید کرده بود چنانچه ترکیه مداخله در مسائل لیبی را متوقف نکند؛ نظامیانش را هدف قرار خواهد داد.

 

پارلمان ترکیه در تاریخ ۳ دی، حضور نظامی در لیبی را به مدت ۱۸ ماه دیگر تمدید کرد.

 

به ادعای ترکیه، تهدیدهایی از جانب لیبی برای ترکیه و کل منطقه وجود دارد و با از سرگیری مجدد حملات، منافع آنکارا در مدیترانه و شمال آفریقا به مخاطره خواهد افتاد.

 

حضور نظامی ترکیه در لیبی در حالی تمدید می‌شود که طبق توافق آتش‌بسی که زیر نظر سازمان ملل حاصل شده، تمام نظامیان خارجی باید طی ۳ ماه از این کشور خارج شوند.

 

به گفته سازمان ملل، در لیبی حدود ۲۰ هزار نیروی خارجی یا مزدور وجود دارد و این به منزله نقض وحشتناک حاکمیت این کشور و مانعی برای ممنوعیت گسترش تسلیحات است./ مهر

ارسال نظر